DELHI DARBAR TANDOORI RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1947 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Delhi Darbar Tandoori Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 22:42 Bezorging was prima, maar het eten? Ik heb nog nooit zulke smerige eten gegeten, het was super koud, naan was veelste dik, kip was hartstikke roze en dus niet gaar en dan nog deze prijzen vragen! Voor ons in ieder geval nooit meer.
29 feb 2024 om 20:34 Goede ervaring
25 feb 2024 om 16:49 Dit was de eerste keer en ook helaas de laatste keer. Bezorging was keurig optijd. De porties waren aan de magere kant. Smaak was wel ruim voldoende 7/10. De naan was top. Misschien kom ik op locatie eten, maar bestellen doe ik niet meer.
24 feb 2024 om 23:04 We bestellen vaker eten. De vorige keer zat er geen zout in een kipgerecht en toen hebben we het zo gelaten. Maar vandaag voor €70,- besteld en dan zure palak paneer en droge Tandoori chicken. Dit is wel heel jammer. Voorlopig hier niet bestellen.
24 feb 2024 om 22:54 Tikka biryani en chicken madras waren heerlijk. Raita en naan ook goed van smaak. Samosa had wel iets meer spices nodig maar was lekker met mijn green chilli saus.
18 feb 2024 om 21:04 Altijd lekker
14 feb 2024 om 17:36 Heel goed en lief, houden je keurig op de hoogte van je bestelling
12 feb 2024 om 20:33 lekker eten! het kwam snel aan
10 feb 2024 om 19:41 Was heerlijk en snelle bezorging.
4 feb 2024 om 17:44 Was lekker dank je wel!
3 feb 2024 om 8:36 Heerlijk, as always!
2 feb 2024 om 22:56 Heerlijk